Категории

Количка

Количката е празна.

Най-продавани

Отстъпки

При пазаруване от Детски маркет „Биберон” ще получите индивидуални отстъпки според производителя и размера на поръчката. За нашите лоялни клиенти предлагаме допълнителни бонуси за бъдещи покупки. Когато натиснете бутона "добави в количка" отстъпката Ви ще бъде изчислена автоматично в зависимост от сумата и вида на поръчката.

Скоро разглеждани

Пишете ни!

За въпроси тук! Отговор веднага!

Facebook

Ръчна помпа за кърма Mezzo

Производител: Barbabebe

код: Ръчна помпа за кърма Mezzo

39.00лв.

За бързи поръчки

phone 0879 606 406

Описание
- дръжката е от материал, които не позволява приплъзване

- лесна за натискане дръжка

- BPA free

- Силиконовия масажор дава максимален комфорт. Той масажира гърдата и стимулира рефлекса на потичане на кърма.

- сила на вакума - 300mmHg

- без контактна диафрагма за директно изтичане на кърмата от чашката в бутилката

Препоръки

Можете да изцеждате вашата кърма с ръка или с помощта на помпа за кърма. Изцеждането е умение което се придобива с практика така, че оделете време и търпение за да го овладеете. Не се обезкуражавайте ако кърмата която успеете да изцедите при първия ви опит е много малко. Приемете първите опити като обучение.

- преди да използвате помпа за кърма за първи път, се запознайте с инструкциите за употреба
- измийте си ръцете преди да започнете да изцеждате кърма
- намерете удобно място за изцеждане на кърма
- чашката на помпата трябва да пасва плътно на гърдата ви, но без зърното да се трие в стените на тръбата на чашката, за да може зърното на гърдата да се движи свободно напред и назад. Зърното трябва да е в центъра на чашката. Ако зърната ви са големи можете да махнете силиконовия масажор.
- Навлажнете чашката на помпата за да прилепне по-добре за гърдата. Също така можете да увеличите силата на засмукване на помпата с между 20% и 30% ако отстраните силиконовия масажор.
- Започнете със сила на засмукване, която ви е комфортна. Ключът за успешното изцеждане на кърма е да успеете да стимулирате рефлекса на потичане. Дискомфортът или болката възпрепятстват потичането на кърмата.
- Масажирайте гърдите си преди и по време на изцеждане за допълнително стимулиране на кърмата.
- Изцеждането на двете гърди едновременно намалява продължителността на изцеждането наполовина (до 10-15 мин. или по-малко), увеличавайки нивото на пролактин при използването на помпа за две гърди изцеждате по-голямо количесто кърма за по-малко време. Ако използвате помпа за една гърда, редувайте гърдите докато изцеждате кърмата.
- Изцеждането на кърма никога не трябва да е съпроводено с болка. Ако почуствате болка незабавно прекъснете работата на помпата и се обърнете към вашия доктор за съвет. Не рискувайте да нараните чуствителната кожа на гърдите ви с неправилно използване на помпа за кърма!