Категории

Количка

Количката е празна.

Най-продавани

Отстъпки

При пазаруване от Детски маркет „Биберон” ще получите индивидуални отстъпки според производителя и размера на поръчката. За нашите лоялни клиенти предлагаме допълнителни бонуси за бъдещи покупки. Когато натиснете бутона "добави в количка" отстъпката Ви ще бъде изчислена автоматично в зависимост от сумата и вида на поръчката.

Скоро разглеждани

Пишете ни!

За въпроси тук! Отговор веднага!

Facebook

Мултифункционален предпазител Dreambaby

Производител: Dreambaby

код: Мултифункционален предпазител Dreambaby

7.30лв.

За бързи поръчки

phone 0879 606 406

Мултифункционалният предпазител е подходящ за стъклени, ламинирани, огледални повръхности, лакирани дървени и метални повърхности, хладилници, фризери и др.

Да не се използва при нагряващи се повръхности.Да не се използва при омазняващи се повърхности.

Монтаж: чрез самозалепващи ленти.

Употреба : Локирайте най-доброто място за предпазителя, недостъпно за деца. Старателно подсушете и почистете повърхността. Без да разделяте частите, махнете покритието, залепете и натиснете силно. Ако е възможно, оставете 24 часа за постигане на максимална здравина. За да отворите, нежно дръпнете лентата, като едновременно придържате диска. Затворете, като върнете обратно лентата. Използвайте разтворител или евкалиптово олио за отстраняване. Може да прелокирате предпазителя, като използвате силно двойнозалепваща лепенка.